Knauf Discovery Days 2018

Zie het evenement

De beurs met bouw- en renovatietechnieken is een 100 % Knauf concept en exclusief toegankelijk voor professionals uit de bouwsector. De Knauf Discovery Days zullen doorgaan in het Brusselse op 1 en 2 februari 2018.

Diamond Board

Ontdek zijn kwaliteiten

1 plaat, 6 kwaliteiten, honderden toepassingen zonder meerkosten in plaatsing en afwerking.

Repafill

Vind een product

Repafill biedt producten aan voor het vullen en repareren van scheurtjes, kleine gaten, grote gaten, naden, het egaliseren van grote oppervlakken, het reinigen van oppervlakken en het verwijderen van lijm.

Cavitec 032B

Meer weten

Met de gloednieuwe Cavitec 032B breidt Knauf het isolatieaanbod verder uit! Deze akoestische en thermische isolatieoplossing voor spouwmuren en gevels laat niemand onberoerd.

 
Part of the Solution

Oplossingen & Producten

Knauf is producent van innoverende afbouw- en isolatiematerialen, systemen en gereedschap die een veelzijdige toepassing vinden in de nieuwbouw, renovatie en restauratie. Knauf levert complete oplossingen voor wanden, plafonds en vloeren.

Producten / Pros

Pocket Kit

Met het nieuwe Knauf Pocket Kit schuifdeursysteem dat met Knauf staanderwanden gecombineerd wordt, kan een deur in een wand geschoven worden terwijl ze perfect in lijn blijft met de wand.

Ontdek het product

 

Tools & Diensten

Of het nu architecten, ondernemers, verdelers of eindgebruikers zijn, Knauf wil als partner echt alle spelers uit de bouwsector met raad en daad bijstaan.

 

Knauf Revue

Open Knauf Revue

Laatste nieuws

Knauf introduceert de Delivery Drone

Intermodaal transport is de toekomst

Lees meer

Knauf gaat voor duurzame en logistieke oplossingen

Ontdek hier hoe Knauf in 2016 een file van maar liefst 1000 km aan vrachtwagens van de baan hield.

Lees meer

Schuifdeursysteem Knauf Pocket Kit

Met het nieuwe Knauf Pocket Kit schuifdeursysteem dat met Knauf staanderwanden gecombineerd wordt, kan een deur in een wand geschoven worden terwijl ze perfect in lijn blijft met de wand.

Lees meer

Steeds de juiste kleurkeuze voor de gevel

Knauf presenteert SKAP + ColorMix. De uitstraling van de gevel wordt in grote mate bepaald door de kleur. Als specialist in onder andere gevelpleister presenteert Knauf de SKAP Vogue, een compilatie van de 40 meest succesvolle kleuren voor de decoratieve pleister SKAP. Voor kleinere hoeveelheden, bijbestellingen of kleurpreparaties op de werf is er de Knauf ColorMix. Het gebrevetteerd systeem dat de vakman toelaat om in een mum van tijd de gevel perfect in de juiste kleur te zetten.

Lees meer