Aquastuc

Stukken makkelijker met Knauf

Gipspleister voor natte woonruimtes is 6 keer meer waterafstotend

Repafill

Vind een product

Repafill biedt producten aan voor het vullen en repareren van scheurtjes, kleine gaten, grote gaten, naden, het egaliseren van grote oppervlakken, het reinigen van oppervlakken en het verwijderen van lijm.

Mijn stukadoor

Meer weten

Zoek naar een stukadoor en vraag een prijsofferte aan

 
Ontdek het Knauf verhaal

Oplossingen & Producten

Knauf is producent van innoverende afbouw- en isolatiematerialen, systemen en gereedschap die een veelzijdige toepassing vinden in de nieuwbouw, renovatie en restauratie. Knauf levert complete oplossingen voor wanden, plafonds en vloeren.

Producten / Pros

Pocket Kit

Met het nieuwe Knauf Pocket Kit schuifdeursysteem dat met Knauf staanderwanden gecombineerd wordt, kan een deur in een wand geschoven worden terwijl ze perfect in lijn blijft met de wand.

Ontdek het product

 

Tools & Diensten

Of het nu architecten, ondernemers, verdelers of eindgebruikers zijn, Knauf wil als partner echt alle spelers uit de bouwsector met raad en daad bijstaan.

 

Knauf Revue

Open Knauf Revue

Laatste nieuws

Een Belgische finalist voor Euroskills 2018!

De resultaten van de Euroskills 2018 competitie in Budapest zijn gekend.

Lees meer

Knauf lanceert www.mijngevelbezetter.be

Om uw werk als gevelprofessional nog makkelijk te maken, zijn we blij om de lancering van ons nieuwe platform aan te kondigen: www.MijnGevelbezetter.be

Lees meer

NIEUW: Isoleer uw dak 2 X sneller met Knauf Insulation Twinfit 034

Ons 2-in-1 glaswoldeken – beschikbaar in 1200 en 600 mm breedte - maakt het u, de isolatieprofessional, wel erg gemakkelijk.

Lees meer

MijnStukadoor.be : zoek naar een stukadoor en vraag een prijsofferte aan

Op zoek naar een stukadoor? Op de website www.mijnstukadoor.be is de stukadoorsbranche met één muisklik bereikbaar. Nu beschikken de professionals over een mooie promotionele service, een plaats waar zij hun diensten kunnen voorstellen.

Lees meer