Competenties

Brandwerende systemen

De Knauf systemen die de EI 30 - EI 60 - EI 90 - EI 120 normen beantwoorden voor scheidingswanden, voorzetwanden, blokwanden en plafonds.

Ontdek de Knauf brandwerende systemen

Knauf Insulation

De veranderingen in het klimaat hebben het onderwerp "energie" tot een veelbesproken item gemaakt. Of het nu gaat om de energievoorraad, CO² uitstoot, prijzen of heffingen, Kyoto of je eigen energierekening, de wereld praat nergens anders meer over. De beste oplossing is om energie te besparen, over de hele wereld wordt namelijk 40% van de energie verbruikt in gebouwen. De best bewezen methode om energie te besparen is het toepassen van isolatiematerialen.

knaufinsulation.be

Knauf SoundProtection Systems

De Knauf SoundProtection Systems bestaan uit drie wandsystemen die hun naam ontlenen aan de desbetreffende gipsplaat waarmee de wandsystemen opgebouwd worden.

Met SoundProtection Systems hoort men minder lawaai, brengt men rust en spaart men meer plaats uit door slankere oplossingen.

soundprotectionsystems.be

Knauf Diamondline

Knauf presenteert zijn diamanten. Ze zijn zo hard als diamant, én toch eenvoudig te verwerken. Duurzaamheid in tijd en gebruik zijn produkteigenschappen die steeds belangrijker worden in de produktkeuze van bouwheren en architecten. Knauf diamondline biedt een gamma van produkten (plaat, pleister en afwerkpleister) aan die net die specifieke eigenschappen in zich dragen.

diamondline.be

Knauf Blue

De firma Knauf levert al jaren inspanningen om, energiek en vol overtuiging, een verantwoorde milieuaanpak in zijn interne ontwikkelingsstrategie te integreren.

Deze aanpak wordt voornamelijk gekenmerkt door een transversale en globale benadering waarmee wij u in dit hoofdstuk willen laten kennismaken. In dit deel worden immers alle aspecten samengevoegd, waarmee een speler als Knauf rekening mee dient te houden, van de aanvoer van grondstoffen tot de recyclage van afgedankte producten.

knauf-blue.be