Diamondline

Het gamma Diamondline bestaat uit drie producten die oppervlakken nog schitterender en slijtvaster maken, zoals een diamant. Maar dat is niet het enige...

Diamond Board

De Diamond Board-plaat is de ideale plaat voor alle toepassingen, want ze is multifunctioneel. Deze plaat is beter bestand tegen breuk en schokken, heeft een hogere brandwerendheid, is zeer waterbestendig en heeft uittekende akoestische prestaties dankzij de hoge dichtheid.

Brandwerend: EI 60

Diamond Board

Vochtwerend: H2

Brandwerend: EI 120

Diamond Board One

Vochtwerend: H1

Meer info over Diamond Board

Vind alle informatie op de Diamond Board-platen, de technische fiches en alle gegevens over deze producten.

Diamond Board

Diamond Finish

Diamond Finish is de afwerkpleister bij uitstek. Deze werd speciaal ontworpen om de bestendigheid tegen krassen, inkepingen en doorboring als gevolg van de impact van voorwerpen te verhogen en bezit alle kenmerken om in druk bezochte ruimten te worden toegepast. Wanneer deze pleister op de Diamond Board wordt aangebracht, wordt het oppervlak nog harder en robuuster.

F2B

F3

Meer info over Diamond Finish

Vind het technische fiche, brochures en alle gegevens over Diamond Finish.

Diamond Finish

MP 75 Diamant

De gipspleister MP 75 Diamant is een gips met hoge hardheid en betere schokbestendigheid. De eenlagige muurpleister MP 75 Diamant werd speciaal ontworpen voor oppervlakken die een grotere stevigheid, hardheid of druksterkte vereisen. Hij zorgt voor een gladde afwerking door middel van een traditionele toepassing en garandeert luchtdichtheid.

Ecogypsum inside

Meer info over MP 75 Diamant

Vind het technische fiche, brochures en alle gegevens over MP 75 Diamant

MP 75 Diamant