MijnStukadoor.be : zoek naar een stukadoor en vraag een prijsofferte aan

19/4/2018

Op zoek naar een stukadoor? Op de website www.mijnstukadoor.be is de stukadoorsbranche met één muisklik bereikbaar. Nu beschikken de professionals over een mooie promotionele service, een plaats waar zij hun diensten kunnen voorstellen.

Voor veel bouwers is de zoektocht naar een vakkundige stukadoor immers een moeizame onderneming. Het pleisterwerk is de basis van je interieur, het is dus van belang dat het van in het begin goed klikt. Elke stukadoor beschikt op www.mijnstukadoor.be over zijn eigen minisite met profiel en kan er zijn knapste realisaties laten zien. Zo komt de bezoeker snel in contact met een vakman die hem in de smaak valt.

Daarnaast krijgt de bezoeker een heleboel nuttige tips bij het kiezen van een stukadoor, maar er is ook plaats voor productnieuws en technisch advies.

1. Vind een pro in uw buurt

Geef uw postcode in en krijg de lijst van de stukadoors uit uw streek. Uw prijsofferteaanvraag wordt enkel verzonden naar de door u gekozen stukadoor(s).

2. Ontvang snel een offerte

De gekozen stukadoors ontvangen automatisch uw prijsaanvragen per mail en zullen u snel een antwoord toesturen dankzij de informatie die u in het formulier ingevuld heeft.

3. Kies de beste offerte

Vergelijk de ontvangen offertes en kies voor de stukadoor die het best aan uw verwachtingen voldoet, zowel qua budget als termijn. Aarzel niet onze pagina Tips & Tricks te bekijken.