Over Knauf

Al van bij zijn oprichting is Knauf een onmisbare speler binnen het domein van de afwerking. Het bedrijf is blijven evolueren en innoveren, en heeft zich voortdurend onderscheiden in de loop van een geschiedenis die wordt gekenmerkt door een aaneenschakeling van vruchtbare samenwerkingen.

Geschiedenis

Het bedrijf Knauf, dat in 1932 in Duitsland werd opgericht, heeft van gips een onmisbaar materiaal gemaakt binnen het domein van de afwerking van gebouwen. Met de jaren heeft het aanbod van Knauf de professionals over de hele wereld overtuigd. Ondertussen is het gamma aanzienlijk uitgebreid, zodat het tegemoet kan komen aan alle behoeften van deze sector die onophoudelijk evolueert.

Lees meer

Waarden

Dankzij de kansen die het management heeft gegrepen, is het familiebedrijf Knauf doorheen de jaren uitgegroeid tot een wereldspeler. De visionaire Knauf-broers zijn erin geslaagd een bedrijf te ontwikkelen dat vandaag behoort tot de wereldleiders binnen de bouwsector.

Één van de sleutels tot het succes, zijn de vier waarden die ons werden nagelaten door de oprichters: Menschlichkeit, partnership, betrokkenheid en ondernemerschap.

Lees meer

Visie

De standaards van vandaag waren gisteren nog vernieuwingen. Bij Knauf zijn we goed geplaatst om dit te weten aangezien we sinds 1932 op het voorplan staan wat onderzoek binnen ons vakgebied betreft! En ook vandaag richten we onze blik nog steeds resoluut op de toekomst. Om ons beroep - en het uwe - verder te doen evolueren!

Lees meer

Partners

Zowel voor de uitbreiding van zijn aanbod als voor zijn geografische expansie is Knauf er altijd in geslaagd zich goed te omringen. Door te kiezen voor vernieuwende en bekwame partners heeft het bedrijf een optimaal kwaliteitsniveau kunnen behouden op een steeds uitgebreider gamma. En ondertussen is het de actualiteit altijd op de voet blijven volgen.

Lees meer