Pers

De wereld van Knauf zoals die gezien wordt door onze persdienst en de vakpers. Een verstandige kijk op de innovaties, de technische prestaties en de geïntegreerde oplossingen die aangeboden worden door Knauf.

Wenst u toegang te hebben tot onze fotodatabank om één van uw artikelen te illustreren?

Contacteer ons!

Ons laatst persbericht

Knauf over isolatiecrisis: "Er zijn andere oplossingen"

 

Over Knauf België

Knauf in België maakt deel uit van Knauf gips Kg, één van wereld’s toonaangevende fabrikanten van bouwmaterialen. Het familiebedrijf Knauf telt wereldwijd 26.000 medewerkers in 60 landen, verdeeld over 5 continenten. Knauf is producent van innoverende afbouw- en isolatiematerialen, systemen en gereedschap die een veelzijdige toepassing vinden in de nieuwbouw, renovatie en restauratie. Knauf levert complete oplossingen voor wanden, plafonds en vloeren. Knauf in België telt 800 medewerkers en heeft vijf productie sites.

www.knauf.be

Over Knauf

Knauf is producent van innoverende afbouw- en isolatiematerialen, systemen en gereedschap die een veelzijdige toepassing vinden in de nieuwbouw, renovatie en restauratie. Met meer dan 200 productievestigingen over de hele wereld levert Knauf complete oplossingen voor wanden, plafonds en vloeren. Een perfecte afwerking en de doordachte montagetechniek van Knauf-systemen staan garant voor professionele bouwresultaten die voldoen aan alle technische voorschriften en architectonische wensen. Het familiebedrijf Knauf, dat in 1932 in Duitsland werd opgericht, heeft van gips een onmisbaar materiaal gemaakt binnen het domein van de afwerking van gebouwen. Met de jaren heeft het aanbod van Knauf de professionals over de hele wereld overtuigd. Ondertussen is het assortiment aanzienlijk uitgebreid en staat Knauf gekend als wereldspeler in zijn sector.