Aquastuc

Stukken makkelijker met Knauf

Gipspleister voor natte woonruimtes is 6 keer meer waterafstotend

Repafill

Vind een product

Repafill biedt producten aan voor het vullen en repareren van scheurtjes, kleine gaten, grote gaten, naden, het egaliseren van grote oppervlakken, het reinigen van oppervlakken en het verwijderen van lijm.

Mijn stukadoor

Meer weten

Zoek naar een stukadoor en vraag een prijsofferte aan

 
Ontdek het Knauf verhaal

Oplossingen & Producten

Knauf is producent van innoverende afbouw- en isolatiematerialen, systemen en gereedschap die een veelzijdige toepassing vinden in de nieuwbouw, renovatie en restauratie. Knauf levert complete oplossingen voor wanden, plafonds en vloeren.

Producten / Pros

Pocket Kit

Met het nieuwe Knauf Pocket Kit schuifdeursysteem dat met Knauf staanderwanden gecombineerd wordt, kan een deur in een wand geschoven worden terwijl ze perfect in lijn blijft met de wand.

Ontdek het product

 

Tools & Diensten

Of het nu architecten, ondernemers, verdelers of eindgebruikers zijn, Knauf wil als partner echt alle spelers uit de bouwsector met raad en daad bijstaan.

 

Knauf Revue

Open Knauf Revue

Laatste nieuws

Het dunpleister SILKO 36 behaalt het IBR label

Dit onafhankelijke label, dat wordt uitgereikt door het Duitse Institut für Baubiologie Rosenheim, attesteert dat de producten niet schadelijk zijn bij toepassing binnenshuis.

Lees meer

Isoleer en win een fantastische reis!

Al zin in vakantie ? Breng de winter door in de warmte… met onze glaswol! Van 15/10 tot 30/11 inbegrepen, organiseren we een wedstrijd rond het vakantiethema. Win een geweldige reis naar keuze ter waarde van 1000 €.

Lees meer

Een Belgische finalist voor Euroskills 2018!

De resultaten van de Euroskills 2018 competitie in Budapest zijn gekend.

Lees meer

Knauf lanceert www.mijngevelbezetter.be

Om uw werk als gevelprofessional nog makkelijk te maken, zijn we blij om de lancering van ons nieuwe platform aan te kondigen: www.MijnGevelbezetter.be

Lees meer